Sau

sau f marti e berenguer

Després de dos discos de picar pedra, l’èxit de Sau va esclatar amb Quina nit (Picap, 1990), que els va catapultar a dalt de tot de la popularitat. Les cançons del duet format pel cantant i actor barceloní Carles Sabater i el músic vigatà Pep Sala eren corejades per milers d’espectadors que assistien als seus concerts. Ben aviat n’hi va haver una que va passar a ser part del repertori intergeneracional dels catalans: “Boig per tu”.

Discografia 1985-2000

  • No puc deixar de fumar (AudioVisuals de Sarrià, 1988)
  • Per la porta de servei (Picap, 1989)
  • Quina nit (Picap, 1990)
  • El més gran dels pecadors (EMI, 1991)
  • Concert de mitjanit (EMI, 1992)
  • Junts de nou per primer cop (EMI, 1994)
  • El teu estiu (EMI, 1994) SG
  • Cançons perdudes, rareses, remescles (On The Rocks, 1995)
  • Set (RCA, 1996)
  • (Amb un llibre) mai estaràs sol (Picap, 1996) SG
  • Bàsic (Picap, 1996)
  • Amb la lluna a l’esquena (Fanàtic / Blanco y Negro, 1998)

Foto: Martí E. Berenguer


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s