Gossos

1995 Gossos208

El quartet acústic de Manresa va ser un dels màxims exponents de la generació post-Sant Jordi. La seva irrupció va demostrar que el ‘rock català’ s’havia consolidat i que el relleu estava assegurat.

Discografia 1985-2000

  • Gossos (Jercar, 1994)
  • En privat (Magna Music, 1996)
  • Metamorfosi (Magna Music, 1997)
  • Directament (Magna Music, 1998)
  • De viaje (Drac-Virgin, 2000) [castellà]

Foto: Xavier Mercadé


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s