Els Pets

pets tarragona

Diuen les cròniques que Els Pets es van fer grans al Palau Sant Jordi. El fet que el grup de Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falin Cáceres fos al cartell va ser una sorpresa per als que consideraven que els faltava nivell. Vist amb la perspectiva dels anys, la seva presència es pot considerar un gran encert dels promotors, ja que el grup de Constantí ha consolidat una trajectòria de 30 anys d’èxits i qualitat reconeguda per públic i crítica.

Discografia 1985-2000

  • Els Pets (DiscMedi, 1989)
  • Calla i balla! (DiscMedi, 1991)
  • Fruits Sex (DiscMedi, 1992)
  • Cap de setmana (DiscMedi, 1993) MiniCD
  • Brut natural (DiscMedi, 1994)
  • Vine a la festa (DiscMedi, 1995)
  • Bondia (DiscMedi, 1997)
  • Sol (DiscMedi, 1999)

Foto: Martí E. Berenguer


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s