Companyia Elèctrica Dharma

dharma f arxiu pdi

Formen part del paisatge musical de Catalunya des de fa quatre dècades. La poesia de Josep Fortuny, el saxo icònic de Joan Fortuny i el rock mediterrani de la banda els han convertit en uns referents.

Discografia 1985-2000

  • Força Dharma! (PDI, 1985)
  • No volem ser (PDI, 1986)
  • Homenatge a Esteve Fortuny (PDI, 1987)
  • Fibres del cor (PDI, 1989)
  • Tifa Head (PDI, 1991)
  • Que no es perdi aquest so (PDI, 1993)
  • 20 anys Dharma (Picap, 1994)
  • El ventre de la bèstia (Picap, 1996)
  • Racó de món (Picap, 1998)
  • Sonada! (Mondicor, 2000)

Foto: Arxiu PDI


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s